tirsdag den 3. maj 2011

Pizzastænger

I dag har vi lavet pizzastænger.
Pizzastænger er en god og hurtig lille snack, hvis man får gæster, eller bare er lidt sulten

 Det er bare lidt pizzadej jeg havde i køleskabet. Nogle af dem kom jeg paprika på, andre blev drysset med finthakket timian, med Maldon salt eller med nigella frø (også kaldet jomfru i det grønne). De var et HIT!! Til at dyppe brødstængerne i fik vi en rød pesto.mmmm


1 rulle pizzadej (xxl)
olivenolie
Maldon salt
lidt frisk timian, finthakket
nigellafrø
lidt rød pesto

Pak dejen ud og skær den i strimler, som evt. halveres for ellers kan de blive ret lange. Pensl nogle af dem med olivenolie og drys dem med timian, salt eller nigellafrø. sno dem inden de lægges på en bageplade med bagepapir.
Sæt i en 200 grader varm ovn og bag dem i ca. 6-7 minutter, til de er gyldne og sprøde. Tag dem ud og læg dem på en bagerist, så de kan køle af.de må godt være lune
Server dem som snacks til en drink.mmmmmmmmm fra oliver

Ingen kommentarer:

Send en kommentar